LP-Vampula - Kiisto

Tahto Areena

Hieno vierasvoitto Vampulasta

LP Vampula - Kiisto 1-3 (9-25, 25-18, 16-25, 20-25)

Ensimmäinen erä mennään täysin Kiistottarien komennossa 9-25, voitontahto on silmiinpistävä. Toisessa erässä Vampula herää peliin ja hyökkäykset alkavat tuottaa tulosta pelin tasoittuessa. Vampula menee toisessa erässä johtoon, tilanteessa 14-11 Kiiston päävalmentaja Patrik ottaa aikalisän, Vampulan syötöt alkavat puremaan ja Kiisto häviää toisen erän 25-18. Kolmannessa erässä pelataan hienoa taistelua pisteistä molemmilta joukkueilta. Kiisto pysyy hienosti yliotteessa läpi erän voittaen hyökkäyspelillään sen 16-25. Neljännessä erässä mennään tasaisesti alussa, mutta Kiisto pitää Vampulaa hienoisessa yliotteessaan johtaen muutamalla pisteellä läpi erän. Neljännen erän voitto 20-25 tuo Kiistolle otteluvoiton 1-3.

Nyt ei oravan käpy ole enää jäässä vaan Kiistottarilla oli tahtotila voittaa peli eilisen jälkeen. Tehokkaalla puolustuspelillä tänään voitettiin! Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Western Contractin kummipelaaja #14 Alisa Mansikka-aho ja Vampulalta #25 Selma Räsänen