Naisten edustusjoukkue, Naisten 2-sarja ylempi/N2A/1

Kurikka

Otteluraportti KuRy - Kiisto1 1.12.

KuRy - Kiisto1 0-3 (17-25,20-25,24-26)

Tänään oli Kiiston naisten juhlapäivä kun sunnuntain kunniaksi saimme käydä vierailemassa Kurikan Ryhdin kotisalissa.

Sarjataulukossa Kiisto 1 oli kolmantena ja Kurikan Ryhti oli pisteen erolla takana neljäntenä. Katsojia oli kerääntynyt mukava määrä peliä seuraamaan.

Ensimmäiseen erään lähdettiin tutulla kokoonpanolla: Julia passarina, Alisa ja Ellanoora yleispelaajina, Veera hakkurina, Emilia ja Minttu keskipelaajina ja Maria liberona. Erä lähti Kiiston osalta tahmeasti käyntiin ja Kurikka hallitsi peliä. Kiisto teki paljon omia virheitä ja näin tarjoili itse vastustajalle mahdollisuusen viedä peliä. Erän puolessa välissä Kiisto otti ohjat käsiinsä ja vei erän nimiinsä näytöstyyliin. Ellanoora kunnostautui syöttöruudussa ja syötti erässä 3 ässää. Ensimmäisessä erässä kovimmat hyökkäystehot olivat nelospaikalla. Vastaanotto toimi myös hienosti koko erän.

Eka erä siis plakkarissa 17-25 eikä tarvinnut valmentajankaan itkeä, vaikka erätauolla sanoi ettei ollut itku kaukana erän alussa, kun oli niin hirveää peliä.

Toinen erä eteni alkuun tasaisesti ja molemmat joukkueet tekivät vuorotellen pisteitä. Puolessa välissä erää Kiisto vaihtoi isomman vaihteen päälle ja vei loppuerän hienosti. Naasko hallitsi vastaanotto- ja puolustuspeliä ja näin teki passarin työn helpoksi ja päästiin monipuolistamaan myös hyökkäyspeliä. Erä meille 20-25.

Pitkän erätauon aikana juonittiin kuviot kuntoon. Tarkoituksena oli ratkaista peli heti kolmessa erässä sekä terästäytyä keskikentän puolustuksessa, johon vastustaja oli etenkin toisessa erässä upottanut useita palloja.

Kolmas erä lähti Kiiston osalta tahmeasti käyntiin ja Kurikka vei peliä. Kurikka kiersi liberoamme syötöllä ja sai jonkin verran vastaanottoa rikki. Tappiotilanteessa 18-10 valmentaja Ojaniemi sai taktisten vaihtojen avulla heräteltyä joukkueen uuteen taisteluun.

Isabella vei kentälle positiivista energiaa ja Viljamaa kunnostautui syöttöruudussa . Pikkuhiljaa Kiisto kavensi tilannetta ja vei erän 26-24 ja näin ollen myös koko pelin nimiinsä 3-0.