Naisten edustusjoukkue, Naisten 2-sarja ylempi/N2A/1

Kiisto1 – NJ/TR 3-1 (25-17, 25-13, 20-25, 25-18)

Uusi peli, uudet pelipaidat!

Sunnuntaina saimme vastaamme pääasiassa Nurmon A-tytöistä koostuvan NJ/TR -joukkueen.
Viikon treenit olivat sujuneet hyvin, joten tiesimme, että tästä pelistä saadaan pisteet kotiin, jos vain
keskitytään omaan hommaan ja pidetään Patun sanojen mukaan ”paketti kasassa”.

Ensimmäisessä erässä olimme koko ajan kuskin paikalla johtaen muutamalla pisteellä erän puoliväliin asti.
Puolessa välissä teimme tuplavaihdon Mari Veeran tilalle ja Laura Julian tilalle. Tuplavaihto puri mainiosti ja
karkasimme 25-17 erävoittoon.

Toinen erä oli meidän rentoa näytöstä. Karkasimme 14-6 tilanteeseen, 22-8 tilanteeseen ja loppulukemiksi
taululle kirjattiin 25-13. Tästä erästä ei paljon kommentoitavaa. Teimme vähän omia virheitä ja peli rullasi mukavasti.

Kolmas erä lähti meiltä raketin lailla liikkeelle. 4-0 johto, jonka jälkeen alkoikin meidän synkkä hetki. Vastustaja
muutti selvästi syöttötaktiikkaansa ja se puri. Meidän vastaanotto oli lujilla ja teimme lisäksi valtavasti omia virheitä.
Erä vastustajille 20-25.

Neljännessä erässä vastustaja jatkoi hyvää syöttöpeliään. Meidän Minttu sai paikan aloitusseitsikosta keskarin paikalla ja Laura tuli hakkuriksi. Neljäs erä oli tasaisinta taistelua ainakin pelaajan silmin. Vastustaja taisteli puolustuspäässä hyvin, mutta me olimme kuitenkin koko ajan hienoisesti niskan päällä. Oma vastaanotto toimi napsun verran paremmin kuin vastustajan ja hyökkäys hoiti oman tonttinsa ihan mallikkaasti. Emppu päätti erän keskeltä kunnon moukariin. Erä meille 25-18 ja koko ottelu 3-1.

Varsinkin neljännestä erästä kunniamaininta meidän Marialle, joka hoiti varsinkin vastaanoton varmasti passarille.

Ensi viikonloppuna juhlitaan isiä, syödään hyvin ja nukutaan paljon. Meidät näkee seuraavan kerran pelikentällä
17.11 klo.15.00 ja tuttuna paikkana Variska.