Naisten edustusjoukkue, Naisten 2-sarja ylempi/N2A/1

Otteluraportti NJ/VH-Kiisto1 26.10. 2019

NJ/VH - Kiisto1 0-3 (21-25,17-25,17-25)

Suuntasimme 26.10 lauantaina-iltana vieraspeliin Nurmoon.

Joukkueellamme oli hyvä energia ja fiilis jo heti alkulämmössä. Lähdimme rennosti ja päättäväisesti pelaamaan.
Ensimmäiseen erään kentälle lähti Julia passaamaan, Alisa ja Ellis ypiksi, Minttu ja Emppu keskelle, Veera hakkuriksi ja Maria oli tutusti liberona.
Erä alkoi tasaisesti, puoleenväliin asti mentiin rintarinnan, kunnes pelimme vapautui. Paukutettiin palloa lattiaan loppuerä niin, että piste-ero venyi pariin ja se pysyi niin erän loppuun asti. Eka erä päättyi meille 25-21.

Toiseen erään lähdettiin samalla kuusikolla. Nurmo sai erän alussa paremmin pelin kulkemaan ja saikin parin pisteen kaulan. Tarvittiin aikalisä herättelemään joukkuetta,ja se tuotti heti tulosta,tilanne oli 8-8 kun meidän nousu alkoi taas. Painettiinkin kunnolla kaasua ja vietiin erää loppuun asti. Toinen erä päättyi 25-17 meille.

Kolmas erä alkoi samallalailla kuin toinen erä. Vastustaja sai draivia päälle heti erän alussa, mutta taas samanlainen käänne kohta tuli 7-7 tilanteessa, kaivettiin itsemme tasoihin ja siitä talla pohjaan. Vietiin erää loppuun asti muutaman pinnan erolla. Lopulta voitimme erän 25-17.

Kaiken kaikkiaan pelistä jäi hyvä fiilis. Meidän vastaanotto toimi, ja hyökkäyspeli oli kovaa. Uskottiin omaan tekemiseen, ja pidettiin hauskaa kentällä. Paras pelimme tähän asti. Oli kiva lähteä kotiin 3-0 voitolla, 3pistettä taskussa.