Naisten edustusjoukkue, Naisten 2-sarja ylempi/N2A/1

Nurmon Jymy / JRK - Kiisto

Nurmon yläaste

Otteluraportti NJ/JRK - Kiisto1 29.9.2019

NJ/JRK - Kiisto1 3-1 ( 23-25, 26-24, 25-21, 25-14 )

Kiiston kauden avaus Nurmossa sunnuntaina 29.9 ja lopputuloksena yllämainittu 3-1 tappio. Viimekaudesta uudistunut joukkue matkasi Nurmoon hakemaan voittoa jota ei valitettavasti mukaan saatu. Aloitimme kokoonpanolla: Julia, Laura, Alisa, Ellis, Minttu ja Emilia.

Ensimmäisessä erässä nähtiin hieman alkukankeutta puolin ja toisin mutta perustason suorittamisella ja vastustajan suuremmalla virhemäärällä onnistuimme viemään avauserän meille tiukoin lukemin.

Toisessa erässä saimme huippu alun ja johdimmekin erää jo selvin lukemin kunnes vastustaja sai oman pelinsä liigavahvistuksiensa hyvien hyökkäysten ansiosta käyntiin, ja ajoi eron umpeen. Nurmo siis erävoittoon jatkopalloilla.

Kolmas ja neljäs erä olivatkin jo Nurmon juhlaa ja menivät selkein lukemin vastustajalle, omaa peliä ei koko ottelun aikana saatu kunnolla kulkemaan ja tuloksena harmittava tappio, kausi on kuitenkin nyt avattu ja kohti uusia pelejä ja hakemaan avausvoittoa!

Seuraavana vastustajana Vaasaan saapuva Kuortaneen Urheiluopisto.