2
MAA
16.00
Naisten edustusjoukkue, Naisten 1-sarja

Puma - Kiisto   

Lehto Areena

Naisten edustusjoukkue matkustaa lauantaina Helsinkiin

Tuplaviikonloppu edessä ja viikonloppuna pelataan kahta helsinkiläisjoukkuetta, Puma Volley sekä Tapanilan Erää vastaan. Tiedossa on kovia vastustajia, kun Puma Volley komeilee sarjataulukon ensimmäisellä sijalla, ja Tapanilan Erä heti toisena.

Puma ja Erä lähtevät otteluihin ennakkosuosikkien asemissa ja isoimmat paineet ovat vastustajilla. Sarjataulukon kärkisijoista käydään tiukkaa taistelua ja lopulliset sijat ovat selvillä pian. Molemmat Helsinkiläisjoukkueet varmasti kaipaavat viimeiset jaossa olevat pisteet parhaan mahdollisen sijoituksen saavuttamiseen pudotuspelejä varten.

Lauantaina vastassa on Puma Volley. Edellinen kohtaaminen Puman kanssa tapahtui 26. marraskuuta, jonka Puma vei 1-3 Variskalla.

Sunnuntaina pelaamme Tapanilan Erää vastaan. Erää vastaan pelasimme kotona 3. helmikuuta, joka päättyi pitkän taistelun jälkeen meidän eduksi 3-2.

Kevät lähestyy ja tämä on Kiiston runkosarjan viimeinen vierasottelureissu. Lehto Areenalla on hyvät puitteet ja pääsemme nauttimaan pelaamisesta kaksin kerroin. Lähdemme viikonloppuun hyvällä tsempillä ja olemme valmiita taistelemaan jokaisesta pisteestä.

instagram: @kiistonaiset

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista