Naisten edustusjoukkue, Naisten 1-sarja

JymyVolley Akatemia - Kiisto

Nurmohalli 1

Nurmosta voitto!

Sunnuntaina 18.2. pelattiin vierasottelu Jymy Volley Akatemiajoukkuetta vastaan Nurmohallissa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli Vaasassa 8.11.2023 joka päättyi Jymyn voittoon.

Päivä alkoi aamuharjoituksella Vaasan Urheilukeskuksella jonka jälkeen suihkun kautta lounaalle. Meidän ihana joukkueenjohtaja Jaana Kauppila oli hoitanut meille ruuan ja jälkiruokakahvit valmiiksi Urheilukeskukselle. Lounaan jälkeen alkoi matka kohti Nurmoa.

Jymyn kokoonpano erosi paljon viime kohtaamisesta jonka takia ei lähdetty ennakoimaan sen kummemmin vaan tutustuttiin vastustajan vahvuuksiin ja heikkouksiin pelin edetessä, sekä keskityttiin enemmän omaan peliin ja peli-iloon.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja kaksi ensimmäistä erää olivat tasaista vääntöä, mutta ei saatu viimeisteltyä eriä voitoiksi. Pitkälle erätauolle lähdettiin Jymyn 2-0 johtoasemassa. Pieni eväspaussi tuli tarpeen ja saimme lisäenergiaa kolmanteen erään, jota dominoimme alusta loppuun erän päättyen meidän eduksi 16-25. Neljäs ja viides erä oli hyvää suorittamista meiltä ja onnistuimme pitämään päämme kylmänä vaikka erät menivät jatkopalloille asti.

Jokainen erä (poislukien 3. erä) oli todella tasaista ja ottelu olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle vain. Kahden tappioerän jälkeen onnistuttiin kääntämään kolme seuraavaa erää voitoksi ja tällainen taisteluvoitto oli kyllä mahtava fiilis. Viidestä erästä kolme meni jatkopalloille asti niin voidaan sanoa että olipahan tiukka ottelu, ja tällä kertaa vahvempi joukkue oli Kiisto.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Jymyltä passari Julia Niemi sekä Kiistolta yleispelaaja Emilia Riekki.