11
HEL
16.00
Naisten edustusjoukkue, Naisten 1-sarja

Kiisto - LP Vampula  

Variska

Kotimatsista pisteet Vampulalle 11.2

Vastustajalla oli yksi selkeä pisteidentekijä eikä saatu meidän puolustusta toimimaan. Peli oli ajoittain todella hyvää ja oli paljon pitkiä palloralleja. Ensimmäisen erän nousu tilanteesta 13-21 tilanteeseen 24-24 oli meiltä aika uskomatonta suorittamista ja kaikki toimi oikeastaan aivan täydellisesti. Vampulan eräpallotilanteista huolimatta pelattiin paineen alla hyvin (19-24). Ei kuitenkaan riittänyt aivan erävoittoon asti.

Kokonaisuudessaan omasta tavoitteesta jäi sunnuntaina vajaaksi sama peli-ilo mikä nähtiin edellisessä kotipelissä. Isoja muutoksia on tapahtunut kuluvalla viikolla, mutta ei kuitenkaan saisi näkyä kentällä. Yhdessä kuitenkin jatketaan eteenpäin. Tia hoiti sunnuntaina ensimmäisen pelinsä virallisena päävalmentaja ja johti peliä mallikkaasti joukkueen vaisuhkosta peli-ilmeestä huolimatta. Tia jatkaa joukkueen päävalmentajana.

Meidän parhaana pelaajana valittiin tasasta suoritusta koko ottelun ajan pelaava keskipelaaja Venla Kujala sekä Vampulalta pistetykki, loistavasti ex-kotihallissaan Variskalla taituroinut Alisa Mansikka-Aho hänen 20:llä pisteellään.

Fisuhattu Lauralle joka tuli jokaiseen erään sisään hoitaen tonttinsa tyylikkäästi

Seuraava ottelu Nurmossa sunnuntaina 🫡

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista