Miesten 2-sarja, Playoffs

Aitri - Kiisto

Hervannan vapaa-aikakeskus

Miehille upea taisteluvoitto kuoleman pelistä.

Kiisto miehet taistelivat itsensä puolivälieriin voittamalla Aitrin kahden ottelun pudotuspelisarjassa joka typistyi moninaisista syistä yhden ottelun mittaiseksi.

Ottelu alkoi poikkeuksellisen aikaisin Tampereella varsinkin kun Kiiston pelaajat olivat edellisenä iltana päässeet yömyöhällä kotiin B-poikien välieristä. Väsymys ehkä näkyi ekassa erässä ja hiukan toisessakin. Ensimmäisessä mentiin Aitrin pienessä johdossa koko erä, mutta loppuerässä Aitri sai vielä hiukan puristettua erävoiton saamiseksi. Toinen erä samoin eteni Aitrin hallinnassa ja erä näyttikin jo ratkenneen kun Aitri oli 24-16 johdossa. Kiiston Poijjat ei kuitenkaan vielä olleet valmiita erätauolla, vaan aloittivat kovan torjunta-puolustus mylläkän ja Miko naputteli hyppyleijaa ruutuun. Jatkopallot löysi tiensä Aitrin kenttään ja yhtäkkiä Kiistolla on eräpallo. Ihmeellistä tämä peli välillä on. Kiisto vie erän lopulta 28-26 ja pelaa kuin hurmiossa. Kolmas erä alkaa siitä mihin toinen jäi, eli Kiisto on niskan päällä. Laituri veljekset Veeti ja Konsta paukuttaa palloa kenttään. Miska toi vaihtopenkiltä vielä lisää energiaa kentälle maukkailla torjunnoillaan. Kiisto vie erän ja rupeaa jo haisemaan voittotunnelmat. Neljäs erä tulee jo suht helposti, sillä Aitrilaisten selkäranka taisi katketa, sillä heidän syöttönsä ei meinaa löytää kenttää ja hyökkäyksissäkin esitellään reilusti virheitä. Kiiston kapellimestari Sakke pitää vielä tasaisesti kaikki hyökkääjät lämpöisenä joten Aitrilla ei ole eväitä tänään Kiistoa pysäyttää. Neljäs erä siis Kiiston nimiin ja voitontanssit alkaa kentällä.

Tällä kaudella on peleissä välillä näkynyt nuoren joukkueen epävarmuus ja ns. Junnuvirheet, mutta tänään niitä ei nähty muuta kuin kokeneen Aitrin puolella. Aikuiset miehet siellä näyttelivät keskisormea kun pojat vähän huudattaa🤦🏼♂️, joten voidaan todeta että "aikuisempi" joukkue meni jatkoon!

Kiistolla toimi pelissä oikeastaan kaikki ja jokainen pelaaja voi sanoa onnistuneensa. Kiiston fanit pitivät myös hienoa tunnelmaa hallissa, suuri kiitos heille👏

Pudotuspelit jatkuvat puolivälierillä kahden viikon päästä ja vastaan tulee rakas vihollinen Raision Loimu!!