Viimeinen ja voitollinen runkosarjaottelu Nurmossa 18.2.

18.2.2018

NJ3-Kiisto1 0-3 (11-25,10-25,13-25)

Vihdoin ja viimein oli viimeisen runkosarjan pelin vuoro ja matkaan lähdettiin puolen päivän maissa omilla kyydeillä. Pelipaikalle saavuttiin ja perinteisen 'käännytään jo takasin päin' lenkin jälkeen mentiin sisälle vaihtamaan pelikengät jalkaan. Pienen pukukoppipalaverin jälkeen lähdettiin saliin lämmittelemään.

Ensimmäiseen erään lähdettiin kuusikolla Jenni, Mailis, Alisa, Jessica, Elina, Jenna sekä liberona allekirjoittanut. Erä lähti hieman yskähdellen käyntiin, sillä Nurmon tyttöjen syötöt olivat myrkkyä meidän takakentälle. Ei ilmeisesti ollut vielä viikon vastaanottoharjoitukset menneet perille.. Jennan syöttövuorolla kuitenkin saatiin repäistyä eroa vastustajaan ja sen turvin loppuerä meille.

Toiseen erään lähdettiin samalla kuusikolla. Erä oli alusta asti meillä hallussa ja puolessa välissä erää Veera vaihdettiin Jessican tilalle vahvistamaan vastaanottoa. Hyvällä fiiliksellä pidettiin oma peli kasassa ja näin erä meille selvin lukemin.

Kolmanteen erään vaihdettiin Milla Elinan tilalle keskelle, muuten jatkettiin samalla porukalla. Peli kulki hienosti ja jälleen puolessa välissä erää vaihdettiin Veera Jessican tilalle. Saimme pidettyä pelin kasassa Jennin pienestä tyrmäyksestä huolimatta ja näin peli 0-3 meille.

Runkosarjasta jäi siis käteen lohkovoitto ilman yhtäkään tappiota. Toivotaan, että sama kaava jatkuu myös pudotuspeleissä, mitkä alkavatkin jo ensi sunnuntaina! Silloin vastassa on RaLepa ja paikkana meidän jokaisen pelaajan toinen koti Variska. Ottelu alkaa klo 16. Tulkaa kaikki katsomaan ja kannustamaan!

Ps. On kuulunut myös huhua, että kahviossa olisi tarjottavana Kiistonaisten itse tehtyjä herkkuja.. Kannattaa siis tulla tsekkaamaan!