Variska

Otteluraportti Kiisto1-LaihLu -pelistä 14.1.

Kiisto1-Laihian Luja 3-0 (25-17, 25-17, 22-25, 25-22)

Otteluraportti sunnuntai 14.1 Variska

Sunnuntaina vastaamme asettui naapuriseura Laihian Luja. Tiukkaa kamppailua oli odotettavissa ja se näkyi myös yleisöennätyksenä. Ensimmäisessä erässä kentälle astelivat Elina, Alisa, Jessica, Jenni, Maria , Milla ja Janette. Lujan syötöt säikäyttivät meidät ja alkuerä oli meille hankala. Tokenimme alun pyörityksestä ja sen jälkeen ensimmäinen erä olikin meidän hallinnassamme loppuun asti. Julia kävi syöttämässä Elinan tilalla ja hyvä hyökkäyspelimme oli viimeinen niitti erälle. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 25-17.

Toiseen erään lähdettiin hyvällä fiiliksellä ja samalla kokoonpanolla. Veera Huita pääsi näyttämään laihialaisille kuinka ässiä syötetään vaihdon myötä. Lisäksi Julia passasi loppuerän pallot ja veimme toisen erän pistein 25-17. Hyvällä fiiliksellä lähdimme pitkälle erätauolle.

Kolmas erä oli alusta asti vaikea meille vaikka pistetaulu näytti, että olimme vain muutaman pisteen jäljessä. Kolmannessa erässä tilannetta lähtivät pelastamaan Julia passarin paikalle sekä Mailis hakkuriksi, mutta Lahia meni menojaan taistelusta huolimatta. Hävisimme kolmannen erän lopulta 22-25.

Neljänteen erään täytyi kerätä viimeisetkin voimat, vaikka väsymys meinasi painaa jaloissa. Yhtäkään pistettä emme olleet antamassa tältä päivältä Laihialaisille ja kentälle asteltiin soturiasenteella. Neljänteen erään lähti sama kuusikko kuin aikaisempiin, paitsi nyt oli Mailiksen vuoro päästä alusta asti hakkuriksi. Laihialaisten puolustus vaikeutti omaa pelaamistamme ja jotain oli keksittävä. Tiukimmassa tilanteessa Mailis siivitti joukkueemme johtoon näyttävillä lyönneillään, joille laihialaistenkaan puolustus ei voinut enää mitään. Kauden kovimmat tuuletukset kaikuivat Variskalla ottaessamme makean 3-1 voiton Laihian Lujasta. Viimeinen erä päättyi 25-22. Kiiston voittoputki jatkuu taisteltuamme 11. voiton.