Kiisto - Alajärven Ankkurit

Variska

Otteluraportti vuoden 2017 viimeisestä kotipelistä Kiisto1-AA

Kiisto1/PO - AA 3-0 (25-13,26-24,25-15)

Kiiston naiset nappasivat vuoden viimeisestä pelistä voiton ja nousivat takaisin lohkon kärkipaikalle.

Koko joukkue oli latautunut kotipeliin, sillä edellinen ottelu Alajärven Ankkureita vastaan venyi viidenteen erään. Ensimmäiseen erään lähdimme seuraavalla kokoonpanolla: passarina Jenni, yleispelaajina Alisa ja Janette, hakkurina Mailis, keskitorjujina Elina ja Jenna sekä liberona Maria. Ensimmäinen erä oli selvää Kiiston ylivoimaa, eikä vastustaja mahtanut mitään koville hyökkäyksille ja Alisan syöttöputkelle. Erä päättyi nopeasti lukemiin 25-13.

Toiseen erään lähdimme samalla kokoonpanolla. Ankkurit sai kuitenkin pelistä paremmin kiinni, ja vierasjoukkue paransi etenkin vastaanottoaan. Kiisto vaihtoi keskitorjuja Jennan tilalle Millan, ja koko joukkue ryhdistäytyi. Toisesta erästä ei kuitenkaan jäänyt jälkipolville kerrottavaa, vaikka erä kääntyi meidän voitoksi 26-24.

Kolmannessa erässä jatkettiin aloitusseitsikolla. Kiiston pelaajat taisivat olla jo joulutauolla, sillä erän alku oli jälleen vaikea. Jennin ja Alisan syöttöputkilla saimme kuitenkin revittyä kaulaa Ankkureihin, ja koko loppupeli haaveiltiin jo jouluruoista. Kiisto vei erän 25-15 ja koko pelin selvästi 3-0.